Back to works


Materials: wood, mirror, glass, office plants, rocks, pool, water, tiles, lights, amongst others.
Dimensions: approximately 5 x 6 x 4 meters
Collaboration with: Wouter Osterholt

Atrium

This installation investigated the relationship between the exhibition space and the atrium space of an office centre. Common to these two spaces are there overly stylised design, a desire to create and display an area for contemplation and the desire to control nature, enhance relaxation, and evoke an Arcadian paradise. These were the characteristics of the atrium that were explored in the fragmented world of the installation.

The installation was a complex construction that reflected  the visitors in it's many mirror elements and enclosed natural elements like plants and rocks and waterpools. Instead of an open Atrium, the tactile elements seemed to be imploded into a disorienting labyrinth.